مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت امدادسیستم آذربایجان شرقی گفت: کاروان آمبولانس کشور به بیش از ۱۲ هزار دستگاه آمبولانس ICU دار مجهز به تجهیزات نوین و پیشرفته پزشکی نیازمند است. به گزارش پایگاه خبری شرح آنلاین، دکتر علی دلکش در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اهمیت نقل و انتقالات پزشکی و ضرورت وجود وسایط نقلیه اورژانسی اظهار داشت: بحث […]

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت امدادسیستم آذربایجان شرقی گفت: کاروان آمبولانس کشور به بیش از ۱۲ هزار دستگاه آمبولانس ICU دار مجهز به تجهیزات نوین و پیشرفته پزشکی نیازمند است.

به گزارش پایگاه خبری شرح آنلاین، دکتر علی دلکش در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اهمیت نقل و انتقالات پزشکی و ضرورت وجود وسایط نقلیه اورژانسی اظهار داشت: بحث نقل و انتقالات پزشکی جزو مهم‌ترین پرسه‌های پزشکی است که در صورت رخ دادن حادثه به فردی، می‌تواند کمک مهمی به این فرد صورت گیرد.

وی افزود: در صورت رخ دادن بیماری‌های ناگهانی از جمله سکته، تشنج و سایر بیماری‌های تخصصی و همچنین حوادث غیرمترقبه و طبیعی، اهمیت وجود خودروهای مجهز به تجهیزات پزشکی تخصصی بسیار ملموس است که متأسفانه در کشور چنین خودروهایی وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت امدادسیستم آذربایجان با اشاره به بررسی‌های صورت گرفته در این شرکت اظهار کرد: متأسفانه در کشور اولین و ساده‌ترین نوع آمبولانس وجود داشته و استاندارد جهانی نیز در آن‌ها رعایت نشده است، این مسئله در حالی است که در کشورهای توسعه یافته و درحال‌توسعه، انواع آمبولانس‌های کلاس A و B، هلی‌کوپتر و آمبولانس‌هایی مجهز به برف روب وجود دارد.

وی با بیان اینکه در آمبولانس‌های فعلی نقض‌هایی وجود دارد، ادامه داد: کاروان آمبولانس کشور در حال حاضر نیازمند ۱۲ هزار دستگاه آمبولانس مجهز به تجهیزات نوین هستند که باید این نیاز به زودی برطرف شود اما متأسفانه مسئولان امر در صدد جبران این مسئله نیستند.

دکتر علی دلکش در ادامه با اشاره به ورود خودروسازان مینی بوس به مقوله تولید آمبولانس بدون دارا بودن تخصص کافی تصریح کرد: متأسفانه تلفاتی که در مسیر در داخل آمبولانس‌ها رخ می‌دهد، جبران ناپذیر است بنا بر این بر اساس تحقیقات صورت گرفته در این شرکت متوجه عدم تولید کارشناسانه آمبولانس در  داخل کشور شدیم.

وی با بیان اینکه برای سلامت جامعه مجبور به واردات این صنعت به کشور هستیم، اذعان داشت: با ورود تکنولوژی نوین در بحث تجهیزات پزشکی به کشور ضمن تأمین سلامت جامعه، می‌توان این آمبولانس‌ها را به کشورهای همسایه از جمله افغانستان، آذربایجان و سوریه نیز صادر کرد.

مدیرعامل امدادسیستم آذربایجان با بیان اینکه تصمیم به واردات این تکنولوژی به کشور کردیم، ادامه داد: بنده برای واردات این صنعت به کشور، بیش از ۴ ماه در کارخانه EMS حضور یافته و به صورت تخصصی آموزش دیدم که با اقدامات صورت گرفته با سازمان صنایع آذربایجان در شرایط سخت وارد مذاکره شدیم.

وی همچنین ادامه داد: پس از مذاکره پروانه تولید آمبولانس‌های سیار را اخذ کردیم که متأسفانه با تحریم‌ها روبرو شدیم.

دکتر علی دلکش در ادامه با اشاره چگونگی آمبولانس‌ها با تکنولوژی نوین اظهار داشت: این آمبولانس‌ها به صورت وانت و اتاق یکپارچه بوده و با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه و همچنین به صورت استاندارد بین‌المللی تولید شده است.

وی همچنین ادامه داد: این آمبولانس‌ها مجهز به سیستم پیشرفته پزشکی بوده و امکانات جراحی سبک از جمله زایمان، امکان شست‌وشو و ۹۶ مورد دیگر دارد که با برق ۲۲۰ ولت کار می‌کند.

مدیرعامل امدادسیستم آذربایجان در ادامه با بیان اینکه خودروسازان داخلی به علت عدم ریسک پذیری به این مقوله ورود پیدا نمی کنند، ادامه داد: در سال ۲۰۰۶ توافقاتی در منطقه آزاد ارس صورت پذیرفت اما با این حال خودسازان داخلی ریسک تولید این آمبولانس ها را به جان نمی گیرند که امیدواریم در آینده نزدیک این تکنولوژی را برای حفظ جان هموطنان تولید و یا وارد کشور کنیم.

گفتنی است، با ورود این تکنولوژی به کشور می توان ضمن افزایش تأمین سلامت هموطنان، وضعیت حمل و نقل مصدومان در کشور را بهبود داد.