رئیس همایش ملی فرهنگ و سبک زندگی شهدا از برگزاری این همایش در اول خرداد ماه همزمان با شب نیمه شعبان در تبریز خبر داد. شرح آنلاین: قاسم صمدیان امروز چهار شنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت: علاوه بر ماموریت های ذاتی بیاد شهید و امور ایثارگران در سطح کشور یکی از ماموریت های ویژه این […]

رئیس همایش ملی فرهنگ و سبک زندگی شهدا از برگزاری این همایش در اول خرداد ماه همزمان با شب نیمه شعبان در تبریز خبر داد.

شرح آنلاین: قاسم صمدیان امروز چهار شنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت: علاوه بر ماموریت های ذاتی بیاد شهید و امور ایثارگران در سطح کشور یکی از ماموریت های ویژه این بنیاد که مورد تاکید امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب بوده است ماموریت فرهنگی و تبلیغی در خصوص ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است که باید از ابعاد مختلف مورد توجه قرار گیرد.

وی اظهار داشت: در این راه همدلی تمام ارگان ها و دستگاه های اجرایی نظام با همراهی مردم برای بازشناسی فرهنگ ایثار و شهادت و ترویج، تحکیم و تعمیق آن در جامعه ضروری است چرا که پس از پیروزی انقلاب اسلامی و هجمه دشمنان برای براندازی حکومت اسلامی این شهدا بودند که با موقع شناسی و تاسی از نهضت عاشورا مانع تحقق این امر شدند.

صمدیان با تاکید بر اینکه شهدا با بذل جان خود در طول تاریخ از داشته های دینی خود و دیگر مسلمانان دفاع کرده اند ابراز داشت: بنیاد شهید بر همین اساس مسئولیت تربیت نسل آینده برای دفاع از ارکان نظام اسلامی در برابر هجوم دشمنان را به عهده دارد اما این امر جز با الگو قرار دادن زندگی شهدا مقدور نیست.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان افزود: بر همین اساس برگزاری همایش ملی فرهنگ و سبک زندگی شهدا سال گذشته با حمایت استاندار آذربایجان شرقی تصویب شد تا با پای کار آوردن علاقمندان به فعالیت در این حوزه نسبت به جمع آوری آثار و یادگارهای شهدا توسط چهره های علمی فرهنگی و هنری کشور تلاش شود.

صمدیان ادامه داد: این همایش در نخستین دوره برگزاری خود تلاش دارد تا بخشی از فرهنگ ایثار و شهادت را به صورت ساختار بندی شده و علمی مورد بازشناسی قرار داده و به نسل حاضر و آینده کشور معرفی کند.

وی در خصوص این همایش اضافه کرد: این همایش با هدف حمایت از تولید آثار ارزنده فرهنگی و هنری در جهت اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، توانمندسازی فردی و جمعی و اهتمام به پرورش استعدادها در راستای فرهنگ ایثارگری و شهادت، تحقیق، شناسایی و ترویج مستمر عوامل تقویت کننده فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت، حفظ و ترویج آثار ، ارزش ها، حماسه ها و تجارب انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اجرا می شود.

رئیس همایش ملی فرهنگ و سبک زندگی شهدا گفت: این همایش تلاش دارد تا در محورهایی نظیر شناسایی و تبیین سبک زندگی شهدا با نگاهی به وصایای آنان، توجه به مدیریت اقتصادی و فرهگی، نقش هنر و رسانه در گسترش فرهنگ زندگی، راهکارهای ترویج فرهنگ شهدا در سطح ملی، هویت سازی فرهنگی، توجه به ورزش، اوقات فراغت و تفریحات و مفهوم انتظار در فرهنگ و سبک زندگی شهدا آثار ارزشمند را جمع آوری کند.

 صمدیان ادامه داد: نقش زن و خانواده در تحقق فرهنگ و سبک زندگی شهدا، موانع و آسیب های تحقق فرهنگ زندگی شهدا و کاربرد فضای مجازی در نهادینه سازی فرهنگ زندگی شهدا دیگر محورهایی هستند که آثار فراخوان شده در مورد آن ارایه می شود.

وی قالب آثار قابل ارائه به دبیرخانه این همایش را مقاله، هنرهای تجسمی، عکس، معماری، شعر، داستان کوتاه و فیلم کوتاه اعلام کرد و گفت: علاقمندان به حضور در این همایش می توانند آثار خود را تا ۱۵ اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه این همایش به نشانی تبریز- بلوار استاد شهریار- جنب خیابان گلکار- اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان- معاونت فرهنگی و امور اجتماعی ارسال کنند.

صمدیان افزود: پست الکترونیکی farhangeshohada@yahoo.com  برای دریافت آثار مکتوب و عکس ایجاد شده و تارنمای farhangeshohada.blog.ir  نیز برای اطلاع از نحوه ارسل مقالات در اختیار عموم قرار دارد.

وی همچنین گفت: تلفن ۰۴۱۱۳۶۵۸۱۶۳۳ و کانال تلگرام telegram.me/ farhangeshohada نیز برای کسب اطلاعات بیشتر در اختیار عموم است.

به گفته صمدیان برگزاری این همایش روز اول خرداد همزمان با شب نیمه شعبان در محل تالار وحدت دانشگاه تبریز انجام و به نفرات برتر هر بخش کمک هزینه سفر به عتبات عالیات پرداخت می شود.

در ادامه این جلسه تورج هاشمی دبیر علمی همایش نیز در سخنانی گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران استان این همایش را در راستای پاسخ به منویات رهبر معظم انقلاب در سال “اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل” طراحی کرده است تا با برگزاری آن الگویی علمی و عملی دررابطه با اقتصاد مقاومتی ضمن استفاده از فرهنگ زندگی شهدا در بین آحاد هموطنان عزیزمان گسترش دهد.

وی افزود: هدف اصلی این همایش ارائه الگوی عینی به جامعه ایرانی است تا در بحران های اقتصادی ای که پاشنه آشیل معیشت مردم و تعاملات بین المللی کشورمان شده است برنامه ریزی تطبیقی داشته باشیم.

هاشمی همکاری قشر علمی دانشگاه ها را در این همایش را قابل توجه ارزیابی کرد و گفت: امید است ماحصل نخستین همایش ملی فرهنگ و سبک زندگی شهدا برنامه ریزی برای اقتصاد مقاومتی بر اساس واقعیات موجود و داشته های فعلی کشورمان جهت بهبود و ایجاد جهش اقتصادی کشور باشد.