رئیس هیئت مدیره تعاونی تولیدکنندگان مواد غذایی ایران گفت: متأسفانه در موضوع قطر ما شاهد فرصت‌سوزی هستیم و نتوانستیم بموقع وارد این بازار شویم و ترکیه در ۴۸ساعت بعد از اجرای تحریم کشورهای عربی علیه قطر قفسه‌ها و فروشگاههای قطر را از مواد غذایی پر کرد. مهدی کریمی تفرشی به واردات ۳ میلیارد دلاری مواد […]

رئیس هیئت مدیره تعاونی تولیدکنندگان مواد غذایی ایران گفت: متأسفانه در موضوع قطر ما شاهد فرصت‌سوزی هستیم و نتوانستیم بموقع وارد این بازار شویم و ترکیه در ۴۸ساعت بعد از اجرای تحریم کشورهای عربی علیه قطر قفسه‌ها و فروشگاههای قطر را از مواد غذایی پر کرد.

مهدی کریمی تفرشی به واردات ۳ میلیارد دلاری مواد غذایی قطر در سال اشاره کرد و افزود: تقریباً تمام مواد غذایی مورد نیاز قطر از طریق واردات تأمین می‌شود و ایران سال گذشته حدود ۱۸ میلیون دلار انواع مواد غذایی به این کشور صادر کرد.

وی گفت: با توجه به حجم بالای تولید مواد غذایی در ایران و نیز شرایط و محدودیت‌های ایجادشده برای قطر در تأمین مواد غذایی مورد نیاز، ما از آمادگی لازم برای تأمین این نیاز‌ها برخورداریم و تاکنون حدود ۵۰۰ تن انواع مواد غذایی از جمله میوه و سبزی به قطر صادر شده است.

کریمی تفرشی به سبقت ترکیه در تأمین مواد غذایی مورد نیاز قطر اشاره کرد و افزود: متأسفانه در موضوع قطر ما شاهد فرصت‌سوزی هستیم و نتوانستیم بموقع وارد این بازار شویم و ترکیه در ۴۸ ساعت بعد از اجرای تحریم کشورهای عربی علیه قطر قفسه‌ها و فروشگاههای قطر را از مواد غذایی پر کرد.

وی گفت:: سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن مواد غذایی در کشور تولید می‌شود و ما درحال حاضر قادر به تأمین حدود ۹۵ درصد از مواد غذایی مورد نیاز کشور در داخل هستیم.

کریمی تفرشی افزود: البته در برخی مواد غذایی میزان تولید کشور دو تا سه برابر نیاز داخلی است که مازاد تولید به کشورهای منطقه و کشورهای اروپایی و آمریکایی صادر می‌شود.

وی از صنعت غذا به‌عنوان خصوصی‌ترین صنعت کشور که نیازمند حمایت‌های دولت است، یاد کرد و گفت: متأسفانه به‌علت استفاده نادرست از مواد غذایی در کشور، سالانه حدود ۳۵ هزارتن به‌اشکال مختلف از بین می‌رود.

انتهای پیام/