وزیر کشور گفت: بنده صددرصد نظارت استصوابی را قبول دارم چرا که یک قانون است و خلاف آن نمی‌توان عمل کرد.     شرح آنلاین: عبدالرضا رحمانی فضلی شب گذشته با حضور در برنامه متن و حاشیه شبکه سوم سیما در خصوص آخرین آمار ثبت نام کنندگان پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره […]

وزیر کشور گفت: بنده صددرصد نظارت استصوابی را قبول دارم چرا که یک قانون است و خلاف آن نمی‌توان عمل کرد.

 

 

شرح آنلاین: عبدالرضا رحمانی فضلی شب گذشته با حضور در برنامه متن و حاشیه شبکه سوم سیما در خصوص آخرین آمار ثبت نام کنندگان پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: از ابتدای ثبت نام تاکنون ۱۴۵ نفر برای خبرگان رهبری ثبت نام کرده‌اند.

وی در پاسخ به این سئوال که قانون چه تکلیفی را برای دولت‌ مردان در امر انتخابات مشخص کرده و آیا اساسا دولتی‌ها می توانند در زمینه انتخابات تبلیغات حزبی داشته باشند گفت: قانون مشخص کرده است چه کسانی می‌توانند وارد انتخابات شوند و چه کسانی نمی‌توانند، اما تاکید می‌کنم که هیچ مقام و مسئول دولتی نمی‌تواند از امکانات دولتی بر له و یا علیه کسی استفاده کند.

رحمانی فضلی اضافه کرد: البته این مقامات می‌توانند خارج از وقت اداری و یا ۵ روز مرخصی بگیرند و بروند تبلیغات کنند، که در این زمینه نیز قانون مشخص کرده است که چه کسانی می‌توانند این کار را انجام دهند, قطعا من وزیر کشور که مسئول مستقیم برگزاری انتخابات هستم نمی‌توانم چنین کاری انجام دهم.

قانون اساسی کشور چیزی به عنوان شورای رهبری ندارد

حجت‌السلام محمود علوی وزیر اطلاعات عصر دیروز پس از ثبت نام در انتخابات مجلس خبرگان رهبری در جمع خبرنگاران گفت: در قانون اساسی کشور چیزی به عنوان شورای رهبری وجود ندارد.

وی گفت: حراست و صیانت از نظام مقدس جمهوری اسلامی و قانون اساسی به ویژه اصل ولایت فقیه رسالتی است که بر دوش همه مردم قرار گرفته است.

علوی خاطرنشان کرد: قانون اساسی در این زمینه رسالت خاصی را بر دوش خبرگان رهبری قرار داده است، که این مجلس در طول دوره‌های چهارگانه خود به خوبی مسئولیت را ایفا کرده است.