صدا و سیما ، (شرح آنلاین) - نیمی از هزینه‌های تعمیر و تعویض مخازن در طرح صدور گواهینامه سلامت سیستم سوخت رسانی خودرو‌های دو‌گانه‌سوز با دولت است

حمید قاسمی ده چشمه در نشست خبری افزود: در فرایند صدور گواهینامه سلامت سیستم سوخت رسانی خودروها، به خصوص خودرو های دوگانه سوز گواهی به تایید دو مرجع یعنی مسئول کارگاه و ناظران سازمان ملی استاندارد می‌رسد و در صورت نیاز به هرگونه تعمیر و تعویض، قطعات استاندارد و مجاز جایگزین قطعات و مخازن فرسوده می‌شود.

وی با بیان نقش اساسی دولت در این خصوص افزود: ۵۰ درصد از هزینه های تجهیزات سی ان جی ( CNG ) با دولت می باشد.

وی از همکاری دستگاه‌هایی نظیر وزارت نفت، کشور، صنعت و معدن و تجارت و سازمان ملی استاندارد در این طرح خبر داد و گفت: QR کد تولید شده در این فرایند، در اختیاز سامانه‌های پلیس راهنمایی و رانندگی و سیمفا (معاینه فنی) قرار می‌گیرد و در نهایت خودرو، به عنوان خودروی مجاز و سالم از جهت سامانه سوخت شناسایی می‌شود.
وی از هماهنگی با شبکه بانکی برای پرداخت وام تا سقف ۴ میلیون تومان برای خودرو‌های عمومی خبر داد و گفت: خودرو‌هایی که گواهینامه سلامت سوخت دریافت نکرده باشند، از اول دی سال آینده نمی‌توانند در جایگاه‌های سی ان جی سوخت گیری کنند.
قاسمی همچنین با اشاره به افزایش قیمت سوخت سی ان جی به میزان ۱۰ درصد از سال آینده تصریح کرد: طبق مصوبه هیئت دولت، قیمت سوخت سی ان جی تا ۵ سال آینده ثابت خواهد ماند.
وی با اشاره به مزایای سوخت سی ان جی ( CNG ) در مقایسه با سایر انواع سوخت از جمله بنزین در کشور ما افزود: هم اکنون ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار خودروی دوگانه سوز در کشور داریم و وزارت نفت با مشارکت بخش خصوصی تاکنون ۲ هزار و ۴۹۰ ایستگاه گاز رسانی ایجاد کرده است و برنامه ایجاد ۲ هزار و ۶۰۰ ایستگاه سی ان جی که تعهد وزارت نفت بود تا پایان سال دیگر به سرانجام می‌رسد.

 

منبع: صدا و سیما

 

الف ق ۷۲/