مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری ارس، هدف سفر یکروزه مرتضی بانک به مناطق آزاد از جمله این منطقه را ارزیابی پیشرفت این مناطق اعلام کرد. به گزارش رح انلاین محسن خادم عرب باغی امروز -سه شنبه-در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: بانک به عنوان مشاور عالی رئیس جمهوری در امور مناطق آزاد […]

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری ارس، هدف سفر یکروزه مرتضی بانک به مناطق آزاد از جمله این منطقه را ارزیابی پیشرفت این مناطق اعلام کرد.

به گزارش رح انلاین محسن خادم عرب باغی امروز -سه شنبه-در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: بانک به عنوان مشاور عالی رئیس جمهوری در امور مناطق آزاد و رئیس دبیرخانه این مناطق از سوی رئیس جمهوری منصوب شده و به منظور آشنایی با پیشرفت های مناطق آزاد در چهار سال اخیر، سفر دوره ای خود به این مناطق را آغاز کرده است.
وی با بیان اینکه وی تاکنون از سه منطقه آزاد بازدید کرده است، اظهار کرد: آقای بانک روز گذشته از منطقه آزاد ماکو و امروز نیز از منطقه آزاد ارس بازدید می کند تا عملکرد این مناطق را از نزدیک ببیند و شاهد پیشرفت ها، توسعه و سرمایه گذاری های این مناطق باشد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری ارس، بازدید از طرح ها و پروژه های مورد بهره برداری و در حال احداث و تاسیس را از مهمترین برنامه های بازدید بانک از این منطقه اعلام کرد.
عرب باغی، با اشاره به اشتغالزایی منطقه آزاد ارس ادامه داد: براساس آخرین رقم اعلام شده از سوی اداره کار منطقه آزاد ارس در روز گذشته، ۱۲ هزار و ۵۲۱ نفر در واحدهای تولیدی در حال بهره برداری این منطقه مشغول کار هستند، البته در این آمار میزان اشتغال در سایر واحدهای در حال احداث لحاظ نشده است.
وی صادرات منطقه آزاد ارس در نیمه اول امسال را ۱۴۰ میلیون دلار اعلام کرد.
مرتضی بانک، دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور در راستای سفر ۲ روزه خود به استان های آذربایجان غربی و شرقی امروز از منطقه آزاد ارس بازدید می کند.
منطقه آزاد تجاری – صنعتی ارس در آذربایجان شرقی (شهرستان‌های جلفا، کلیبر و خداآفرین) و شمال غرب ایران واقع شده ‌است.
بنا بر ارزیابی‌های انجام شده از سوی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد ایران، منطقه آزاد ارس پس از منطقه آزاد کیش، دومین منطقه آزاد توسعه یافته و در حال رشد کشور است.
این منطقه که در مجاورت دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان قرار گرفته، دارای ۵۱ هزار هکتار وسعت است.
شهر جلفا به عنوان مرکز این ناحیه صنعتی-تجاری، در زمینه تجاری و گمرکی دارای پیشینه‌ای ۱۰۰ ساله بوده و مرز مشترک ایران و جمهوری خودمختار نخجوان در جلفا به عنوان پرترددترین مرز مسافری ایران پس از فرودگاه‌های تهران مطرح است.