معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: بزرگراه تبریز-سهند بیش از مشکل منابع مالی، مشکل مسائل حقوقی دارد که در صورت حل صد درصد پروژه در اسرع وقت به اتمام خواهد رسید. به گزارش شرح آنلاین محمدصادق پورمهدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در تبریز اظهار داشت: پروژه‌های تبریز-سهند و تبریز- اهر جزو مطالبات مردمی بوده که […]

معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: بزرگراه تبریز-سهند بیش از مشکل منابع مالی، مشکل مسائل حقوقی دارد که در صورت حل صد درصد پروژه در اسرع وقت به اتمام خواهد رسید.
به گزارش شرح آنلاین محمدصادق پورمهدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در تبریز اظهار داشت: پروژه‌های تبریز-سهند و تبریز- اهر جزو مطالبات مردمی بوده که در دولت‌های قبلی پروژه تبریز به اهر طرح مهر ماندگار اعلام شده بود که باید تا سال ۹۲ به اتمام می‌رسید.
وی با بیان اینکه پروژه تبریز به اهر در دولت قبلی پیشرفت چندانی نداشته، ابراز کرد: این پروژه در سال‌های اخیر رو به اجرایی شدن درآمد به طوریکه در حال حاضر ۳۰ کیلومتر زیر بار ترافیک برده شده و به زودی ۳۰ کیلومتر دیگر نیز زیر بار ترافیک خواهد رفت که فقط بخشی از آسفالت‌ریزی و کارهای کوچک مانده و در نهایت ۳۰ کیلومتر از پروژه باقی می‌ماند که در سال ۹۷ به اتمام خواهد رسید.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: ۵۵ میلیارد تومان به پروژه تبریز- اهر پول اعتبار تزریق شده است.
وی با تاکید به اینکه مفتخریم با تمام محدودیت‌های مالی کارهای عمرانی را به خوبی پیش ببریم، ادامه داد: در چند سال اخیر استان آذربایجان‌شرقی پیشرفت چشمگیری در پروژه‌های راه‌سازی داشته است.
پورمهدی به پروژه تبریز- سهند اشاره کرد و گفت: پروژه تبریز-سهند پروژه‌ای به طول ۲۴ کیلومتر است که ۹ کیلومتر آن به عهده استان بوده که تمام شده و ۱۵ کیلومتر آن به عهده وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت که آن نیز به دست پیمانکاری شهرک جدید سپرده شده است.
وی افزود: بیش از ۷۰ درصد از پروژه تبریز-سهند پیشرفت داشته و۱۰۰ میلیارد تومان نیز نیاز است تا پروژه به طور کامل به اتمام رسد.
معاون فنی و عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی متذکر شد: در پروژه تبریز-سهند بیش از مشکل منابع مالی، مشکل مسائل حقوقی دارد که در صورت حل صددرصد، پروژه در اسرع وقت به اتمام خواهد رسید.
گزارش فارس حاکی است، اجرای بزرگراه تبریز- سهند در سال ۱۳۸۷ و با هدف کنترل و کاهش ترافیک اتوبان تبریز – آذرشهر به تصویب رسید و در سفر استانی رئیس جمهور وقت به آذربایجان‌شرقی، اعتبارات ویژه‌ای به این طرح اختصاص یافت و بعد از ۱۰ سال هنوز خبری از افتتاح آن نیست و مسؤولان هر سال وعده بهره‌برداری آن را به سال بعد می‌دهند.