با همت مجموعه خدمات شهری شهرداری منطقه ۳ و با مدیریت معاونت خدمات شهری شهرداری تبریز و نظارت سازمان خدمات موتوری ، کارگاه محلول سازی آب و نمک شهرداری منطقه ۳ افتتاح و رونمایی شد. به گزارش  شرح آنلاین به نقل از  روابط عمومی شهرداری منطقه ۳ تبریز، با حضورمهندس مرتضی موحدنیا شهردار منطقه ۳ […]

با همت مجموعه خدمات شهری شهرداری منطقه ۳ و با مدیریت معاونت خدمات شهری شهرداری تبریز و نظارت سازمان خدمات موتوری ، کارگاه محلول سازی آب و نمک شهرداری منطقه ۳ افتتاح و رونمایی شد.
به گزارش  شرح آنلاین به نقل از  روابط عمومی شهرداری منطقه ۳ تبریز، با حضورمهندس مرتضی موحدنیا شهردار منطقه ۳ ، دکتر مسعود برزگر جلالی معاون خدمات شهری شهرداری تبریز ، مهندس رضا سیابانی معاون فنی و اجرایی سازمان خدمات موتوری ، دکتر روشنی رئیس مرکز پژوهش های شهرداری تبریز و تنی چند از مدیران شهرداری منطقه ۳ آغاز به کار این کارگاه محلول سازی افتتاح و رونمایی شد.
در این آئین مهندس موحد نیا شهردار منطقه ۳ با قدردانی از مجموعه خدمات شهری بابت تلاش در راه اندازی به موقع این سیستم بهینه در مدیریت برف و یخبندان گفت: پرهیز از نمک پاشی به جهت رعایت مولفه های زیست محیطی و جلوگیری از آسیب رسانی به فضای سبز و درختان سطح شهر و … از مزایای دیگر این طرح محلول سازی می باشد.
مهندس موحدنیا از مزایای دیگر این طرح به جلوگیری از تخریب آسفالت در خیابانها و معابر و … اشاره کرده و گفت: با اجرایی شدن و راه اندازی این طرح، شهرداری منطقه ۳ از آمادگی کامل برای جلوگیری و مدیریت بحران در شرایط برفی و یخبندان در سطح حوزه خویش برخوردار خواهد بود.
شهردار منطقه ۳ تبریز وجود مخزن ۶۲۰ هزار لیتری آب موجود در کنار این مجموعه را امکانی برای افزایش قابلیت تولید ۱۰۰ درصدی محلول سازی این کارگاه دانسته و گفت : این طرح توسط کارگاه امانی شهرداری منطقه ۳ و بدون پیمانکار بخش خصوصی وبا مدیریت و نظارت معاونت خدمات شهری شهرداری تبریز و سازمان موتوری شهرداری اجرا گردیده است.
در این افتتاح و رونمایی دکتر مسعود برزگر جلالی معاون خدمات شهری شهرداری کلانشهر تبریز نیز به تداوم راه اندازی این کارگاه های محلول سازی در دیگر مناطق دهگانه شهرداری اشاره کرده و گفت: این سیستم برای خاتمه دادن به نمک پاشی سنتی و مخرب از روی کامیون ها به صورت دستی بود که آسیب ها و تخریب های زیان باری را بر پیکره محیط زندگی شهری و فضای سبز و بر محیط زیست به بار می آورد.
معاون خدمات شهری شهرداری تبریز از همکاری مطلوب مجموعه شهرداری منطقه ۳ در ایجاد و راه اندازی این سیستم قدردانی نموده و گفت: با بهره گیری از این سیستم محلول ساز آب و نمک ، شاهد کمترین تخریب آسفالت و آسیب دیدن فضای سبز خواهیم بود.
دکتر برزگر جلالی افزود : سیستم محلول ساز شهرداری منطقه ۳ در هر ساعت قابلیت تولید ۳۰۰۰۰ لیتر محلول آب و نمک را داشته و ۱۵ مخزن ۱۰ هزار لیتری آمادگی ذخیره سازی محلول ۱۵۰ هزار لیتری آب و نمک را دارد تا در زمانهای بارش برف در کمترین زمان از کارگاه محلول سازی بارگیری شده و به وسیله محلول پاش ها نسبت به بازگشایی معابر اقدام شود.
وی محلول تولیدی را کلرید سدیم و کلرید کلسیم عنوان کرده و افزود: در هنگام بارش برف دستگاه های مجموعه خدمات شهری همراه برف روبی اقدام به محلول پاشی خواهند کرد.
افتتاح و رونمایی پنجمین کارگاه محلول سازی آب و نمک شهرداری کلانشهر تبریز در شهرداری منطقه ۳ با بارگیری محلول آب و نمک یه ماشین های برف روب و محلول پاش معاونت خدمات شهری منطقه راه اندازی شد.