رئیس کل دادگستری آذربایجان‌‌شرقی گفت:متاسفانه قانون کار شاید بخواهد از کارگران و کارفرما حمایت کند ولی آیه قرآنی نیست که قابل تغییر نباشد و باید یک بازنگری در آن صورت گیرد تا مشکلات جامعه رفع شده و یک کار اساسی انجام گیرد. به گزارش شرح آنلاین به نقل از  فارس ،حجت الاسلام والمسلمین حکمتعلی مظفری […]

رئیس کل دادگستری آذربایجان‌‌شرقی گفت:متاسفانه قانون کار شاید بخواهد از کارگران و کارفرما حمایت کند ولی آیه قرآنی نیست که قابل تغییر نباشد و باید یک بازنگری در آن صورت گیرد تا مشکلات جامعه رفع شده و یک کار اساسی انجام گیرد.

به گزارش شرح آنلاین به نقل از  فارس ،حجت الاسلام والمسلمین حکمتعلی مظفری ظهر امروز در مراسم الحاق شرکت ماشین آلات صنعتی به مجموعه گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در سالن همایش این کارخانه اظهار داشت: از کارکنان ماشین آلات تشکر می‌کنیم که صبر پیشه کردند زیرا معوقات و نپرداختن حق و حقوق به مدت طولانی برای همه سخت است.
وی با اشاره به اغتشاشات اخیر در کشور بیان کرد: همانطور که مردم در این فتنه‌ها بلافاصله فهمیدند که درد اغتشاشگران معاش و اقتصاد نیست و زود راه خود را جدا کردند و با صبوری اجازه ندادند سوءاستفاده شود، در موضوع ماشین آلات نیز مردم حق اعتراض داشتند ولی با صبوری خواستار رفع مشکلات شدند.
رئیس کل دادگستری آذربایجان‌‌شرقی با تاکید به اینکه اعتراض حق عمومی مردم است و باید نقد منصفانه صورت گیرد، گفت: نقص در هر جایی به مجریان احکام اسلامی برمی‌گردد که یا بی‌تفاوت بوده و یا درد اشتغال و معیشت مردم را ندارند و باید نقد و اعتراض در راستای حل مشکلات صورت گیرد.
مظفری با اشاره به اینکه چند سالی است دم از اشتغال می‌زنند ولی چنان آن را بزرگ کرده‌اند که گویا کار شاقی است،گفت: قانون کار باید یک واکاوی شود زیرا قانون کار در بخش اصناف مشکل‌ساز بوده و با این قانون کار می‌توانند دست جوانان را بگیرند.
وی با یادآوری اینکه آقای جبارزاده در زمان استانداری اعلام کرده بود که ۳۰۰ هزار صنف در استان داریم و اگر هر صنف فقط یک نفر را با خود به همراه ببرد، موضوع اشتغال حل می‌شود، افزود: متاسفانه قانون کار شاید بخواهد از کارگران و کارفرما حمایت کند ولی آیه قرآنی نیست که قابل تغییر نباشد،باید یک بازنگری در آن صورت گیرد تا مشکلات جامعه رفع شده و یک کار اساسی انجام گیرد.
رئیس کل دادگستری استان افزود: متاسفانه در زمینه بازنگری قانون کار توجه کافی نمی‌شود.
وی با تاکید به اینکه مقام معظم رهبری می‌فرمایند دستگاه قضایی نبض حاکمیت است،گفت: زیرا از طریق نبض می‌توان سلامتی بدن را به دست آورد و دستگاه قضایی نیز با افزایش پرونده درک می کند وضعیت جامعه در چگونه است.
مظفری ادامه داد:در موضوع پرونده‌ها،سال ۹۶ وضعیت متفاوت با سایر سال‌ها بود و این برای منبع آماری می‌تواند هشدارآمیز باشد.
وی با اشاره به اینکه به ما می‌گویند مشکل خودتان را حل کنید تا این اندازه پرونده نداشته باشیم، افزود: مگر ما افراد را بیکار کرده‌ایم که آن فرد دست به کلاهبرداری می‌زند و یا واقعاً دزد،کلاهبردار، درگیری و اختلاف خانوادگی که به دادگاه می‌آید، تقصیر ماست؟
رئیس کل دادگستری استان با تشکر از نجابت کارکنان ماشین آلات گفت: اگر امروز این امکان الحاقی محقق شد، امیدواریم مشکلات به تبع آن کم شود.
مظفری ادامه داد: از مدیرعامل کارخانه تراکتورسازی تشکر می‌کنیم که در این امر زحمات زیادی کشیده و افراد زیادی را توجیه و قانع کرد،همیشه با نیت اصلاح قضیه قابل حل است.
وی با بیان اینکه متاسفانه در مرحله اول مزایده، اعداد و ارقام کمی را دادند و در مرحله دوم کسی شرکت نکرد، افزود:طبق هماهنگی با قانون ارفاقی، تراکتورسازی رقم مناسبی ارائه داد.
رئیس کل دادگستری استان از اداره تصفیه و امور ورشکستگی نیز تشکر کرد و افزود: ۲۵ شرکت تحت نظارت دادگستری استان ورشکسته شده‌اند که تعدادی با پیگیری‌ها و حمایت بی‌دریغ دادستان انقلاب تبریز مشغول به کار هستند به طوریکه  یک هزار و ۴۰۰ نفر کارگر قرار بود با حکم قطعی ورشکستگی صادر شده، از کار بیکار شوند.
وی خاطرنشان کرد: تبعات و مسوولیت این موضوع سخت است ولی ما مشکلات را  به جان خریده‌ایم و با راهکار میان بر جلو رفتیم تا مشکل ماشین آلات حل شود.
مظفری ادامه داد: با وجود این اتفاقات در پلمب موقت در فضای مجازی هر آقایی یک حرفی می‌زد و قیم‌های زیادی پیدا شد، در حالی که در طول این مدت از ورشکستگی هیچ خبری نبود و وقتی کلید پلمب زده شد، آقایان زیادی پیدا شد و مصاحبه‌های زیادی انجام دادند و بازار سیاست بازی خود را به طوری نشان دادند.