عضو شورای شهر تبریز از سکونت ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت این شهر در مناطق حاشیه‌‌نشین خبر داد و گفت: اگر قرار است کاری برای ساکنان بافت حاشیه‌نشین انجام دهیم، باید به شرایط اقتصادی آنها نیز توجه شود. به گزارش شرح آنلاین ، فریدون بابایی‌اقدم امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز، اظهار کرد: […]

عضو شورای شهر تبریز از سکونت ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت این شهر در مناطق حاشیه‌‌نشین خبر داد و گفت: اگر قرار است کاری برای ساکنان بافت حاشیه‌نشین انجام دهیم، باید به شرایط اقتصادی آنها نیز توجه شود.

به گزارش شرح آنلاین ، فریدون بابایی‌اقدم امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز، اظهار کرد: دغدغه اصلی که در شهر وجود دارد، موضوع بافت‌های ناکارآمد شهری است.
عضو شورای شهر تبریز در ادامه افزود: بیش از ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت شهر تبریز در مناطق حاشیه‌نشین زندگی می‌کنند.
اقدم با اشاره به ساخت ۱۷۰ واحد مسکونی برای افراد حاشیه‌نشین شهری بیان داشت: اغلب افرادی که واحد تحویل گرفته‌اند، رضایت از واحدها را نداشتند و از این رو اگر قرار است کاری برای ساکنان بافت حاشیه‌نشین انجام دهیم، باید به شرایط اقتصادی آنها نیز توجه شود.
وی خاطرنشان کرد: اینکه ما خانه‌های موجود ساکنان بافت فرسوده را تملک کرده و این افراد را در واحدهای جدیدالاحداث مستقر کنیم، قطعاً بدون حمایت و تسهیلات آنچنانی نمی‌تواند طرح موفقی باشد.
اقدم افزود: باید با حمایت و تسهیلات به استاندارد مدنظر رسید و در غیر این صورت آرامش برای ساکنان مقدور نخواهد بود.
وی اذعان داشت: در دور قبل شورای شهر تبریز، واحد مسکونی به ساکنان حاشیه‌نشین‌ها اعطا شد ولی ساکنان این واحدها اغلب بیکار بوده و اقساط را نمی‌توانند پرداخت کنند.
عضو شورای پنجم تبریز ابراز کرد: جلسات مختلفی به صورت بین‌المللی برگزار کرده‌ایم تا ببینیم در دنیا برای ساماندهی بافت ناکارآمد تجربیات موفق چه چیزهایی است و از تجارب آنها استفاده‌کنیم.
وی با بیان اینکه اگر حاشیه‌نشینی مشکل اصلی شهر ماست قطعاً نظیر این مشکل در سایر کشورها نیز بوده که برای آن راه‌حل‌های زیادی اجرا شده است، گفت: کشورهای در حال توسعه نیز با مشکل حاشیه‌نشینی درگیر هستند و ما بیشتر در پی یافتن راهکار مناسبی که آزمایش  خود را پس داده‌اند، هستیم تا فرآیند توسعه شهری مدنظر محقق شود.
اقدم توضیح داد: اگر امروز در حدود ۵ هزار هکتار بافت مسئله‌دار از ۱۲ هزار هکتار شهری وجود دارد، می‌خواهیم در افق ۱۴۰۰ و به واسطه سیاست‌های اتخاذ شده این میزان را کاهش دهیم.