نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: میزان تولید برق در نیروگاه های استان جوابگوی نیازهای روز افزون استان نیست و افزایش ظرفیت تولید نیروگاهی بیش از پیش احساس می شود. به گزارش شرح آنلاین ،حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علی آل هاشم روز سه شنبه دربازدید از نیروگاه حرارتی […]

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: میزان تولید برق در نیروگاه های استان جوابگوی نیازهای روز افزون استان نیست و افزایش ظرفیت تولید نیروگاهی بیش از پیش احساس می شود.

به گزارش شرح آنلاین ،حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علی آل هاشم روز سه شنبه دربازدید از نیروگاه حرارتی تبریز با بیان اینکه برق زیربنای توسعه هر جامعه ای است، گفت: با توجه به این که مصرف برق در استان از تولید آن بیشتر است، باید در هدف گذاری های توسعه استان افزایش نیروگاه ها در اولویت قرار گیرد.
وی با تاکید بر نهادینه کردن فرهنگ صرفه جویی واستفاده بهینه از برق گفت: در صورت حفظ و صیانت از منابع انرژی و ایجاد نیروگاه های جدید، می توانیم به صادرکننده انرژی تبدیل شویم.
حجت الاسلام آل هاشم با اشاره به اینکه ظرفیت تولید برق برخی استان های کشور ۴ برابر آذربایجان شرقی است، گفت: می توان با تکیه بر توان نیروهای متخصص داخلی و شناسایی فرصت های مختلف در حوزه انرژی اقدامات موثری در جهت افزایش ظرفیت تولید برق انجام داد تا از بروز مشکلات متعدد در آینده جلوگیری کرد.
نماینده ولی فقیه درآذربایجان شرقی با بیان اینکه باید تمامی طرح های اجرایی پیوست زیست محیطی داشته باشند، گفت: فرایند تولید و انتقال برق را باید در قالب طرح های دوستدار محیط زیست ارائه کرد و هزینه های تولید برق بر محیط زیست را کاهش داد.
وی ادامه داد: راه حل تحقق این موضوع در ایجاد شبکه های هوشمند برق با بهره گیری از فناوری های پیشرفته است.
امام جمعه تبریز گفت :در زمان حاضر چالش های زیست محیطی متعدد از جمله بحران خشک شدن دریاچه ارومیه زندگی ساکنان استان های شمالغرب را با مشکل مواجه ساخته است که با در نظر گرفتن این موضوع نباید زمینه بروز و ظهور دیگر چالش ها را فراهم کنیم.
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی هم با بیان اینکه نیروگاه تبریز گازسوز و بدون آلایندگی است، گفت: درایام آلودگی هوای تبریز همیشه انگشت اتهام را به سمت نیروگاه‌ها نشانه می‌روند و برخی ها بخار را آلودگی می پندارند که این شبهات باید برطرف شود.
ناصر معینی افزود: هر چند در گذشته برق تولید شده مازاد بر مصرف استان بود و بخش قابل توجهی از آن صادر می شد اما در حال حاضر سی و سومین استان از نظر تولید برق هستیم.
وی افزود: با توجه به صنعتی بودن استان آذربایجان شرقی ۲ نیروگاه ۲۰۰۰مگاوات باید به ظرفیت تولید برق استان افزوده شود د غیر این صورت در افق ۱۴۰۰ ، یکهزار و ۱۰۰ مگاوات کمبود برق خواهیم داشت.
معینی اعلام کرد: در حال حاضر توان ۴ نیروگاه استان تولید یکهزار و ۳۰۰ مگاواتی برق است.