هم اکنون در بیش از ٢٠٠ مزرعه در ایران پرورش زالو انحام می گیرد که از محل سرمایه گذارى هاى این حوزه براى ٣٠٠ نفر به صورت مستقیم و براى یک هزار و دویست نفر به صورت غیرمستقیم، اشتغالزایى شده است. به گزارش شرح آنلاین مصطفى جهان فر در نشست خبرى با اصحاب رسانه استان […]

هم اکنون در بیش از ٢٠٠ مزرعه در ایران پرورش زالو انحام می گیرد که از محل سرمایه گذارى هاى این حوزه براى ٣٠٠ نفر به صورت مستقیم و براى یک هزار و دویست نفر به صورت غیرمستقیم، اشتغالزایى شده است.

به گزارش شرح آنلاین مصطفى جهان فر در نشست خبرى با اصحاب رسانه استان با اشاره به آغاز فعالیت مرکز کارآفرینى ایرانیان در سال هاى گذشته در زمینه زراعت، باغبانى، شیلات و پرورش زالو گفت: اصلى ترین فعالیت این مرکز مربوط به پرورش و تکثیر زالو است.

وى از پرورش یک میلیون قطعه زالو با برترین متد علمى توسط این شرکت دانش بنیان خبر داد و عنوان کرد: هدف این شرکت ، دستیابى به پرورش صد میلیون زالو سالم در آینده نزدیک و توسعه فعالیت هاى صادراتى مى باشد.

این کارآفرین همچنین به ظرفیت بى نظیر تبریز براى گسترش فعالیت هاى شرکت اشاره و از همکارى ویژه شهاب الدین بیمقدار، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شوراى اسلامى قدردانى کرد.

جهان فر از عدم همکارى برخى مسئولان تراز اول استانى و ملى نیز به شدت انتقاد کرد و گفت: از مسئولان انتظار داریم با ما کارى نداشته باشند تا بتوانیم تا بتوانیم فعالیت هاى خود را با رویکرد افزایش اشتغالزایى به بهترین شکل ممکن پیش ببریم.

بر اساس گفته وى قیمت هر یک عدد زالو در کشورهاى آمریکا، روسیه، انگلستان و … بیش از ١٢ دلار است و به همین دلیل سود خوبى براى فعالین این حوزه به همراه دارد.

وى با بیان اینکه متاسفانه در حال حاضر ٨٠ درصد نیاز کشور از محل واردات زالوى آلوده از برخى کشورهاى همسایه صورت مى گیرد افزود: اگر این روند در غفلت فعلى مسئولان ادامه داشته باشد با یک موضوع بیوتروریسم در کشور و به تبع آن سیل عظیم بیماران خونى در کشور مواجه خواهیم شد.

وى همچنین عنوان کرد: در تمام کشورهاى دنیا، تغذیه زالو از خون دام انجام مى شود ولى در جمهورى اسلامى ایران ، این موضوع مورد مخالفت وزارت جهاد کشاورزى قرار گرفته و فقط براى تغذیه زالو با جلبک، مجوز ارائه مى شود.

بر اساس گفته این کارآفرین، زالوهاى وارداتى تبعاتى همچون خارش شدید، بیمارى هاى عفونى و .. را به همراه دارد و به صورت ماهانه، دست و پاى یک نفر به دلیل زالودرمانى با زالوهاى آلوده وارداتى قطع مى شود.