قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از مهم‌ترین برنامه‌های امسال وزارت صنعت، معدن و تجارت این است که ۱۰ هزار واحد صنعتی و ۱۰۰ هزار صنف تولیدی نوسازی و بهسازی شود. به گزارش شرح آنلاین به نقل از فارس رضا رحمانی  در مراسم گرامیداشت روز صنعت و معدن در سالن‌ همایش‌های بین‌المللی تبریز، […]

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از مهم‌ترین برنامه‌های امسال وزارت صنعت، معدن و تجارت این است که ۱۰ هزار واحد صنعتی و ۱۰۰ هزار صنف تولیدی نوسازی و بهسازی شود.

به گزارش شرح آنلاین به نقل از فارس رضا رحمانی  در مراسم گرامیداشت روز صنعت و معدن در سالن‌ همایش‌های بین‌المللی تبریز، اظهار کرد: امسال متناسب با شرایط برنامه‌های اولویت‌دار وزاتخانه تقویت ارتباط با تشکل‌ها بوده است، به طوری که بیش از ۱۳۰ کمیته و کارگروه در اتاق عضو بوده و نماینده دارد.

وی با بیان اینکه قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار را وقتی تصویب می‌کردیم، متخصصان می‌گفتند از زمان جلوتر است، افزود: قانونی کوچک است ولی حالت مادر دارد و اجرای آن می‌تواند بسیاری از معضلات فعلی تولید و صنعت را برطرف کند.

رحمانی تصریح کرد: راه عبور از شرایط فعلی، باهم بودن، انسجام و ارتباط نزدیک صنعتگران با تصمیم‌گیران است؛ بنده هر هفته با تشکل‌ها جلسه دارم و خود آقای وزیر تا ۱۱ شب با تشکل‌های مختلف جلسه برگزار می‌کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: این رویه را باید تقویت و تبدیل به فرهنگ کنیم؛ چرا که هر جا باهم نبودیم تصمیمات از قوام لازم برخوردار نبوده است.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: سیاست راهبردی وزارتخانه این است که با نظر تشکل‌ها تصمیم‌گیری کند و سیاست دیگر توجه به تولید داخلی است و امسال به خاطر شرایط جدید این سیاست ما نمود بیشتری نسبت به سال‌های قبل دارد.

وی ابراز داشت: امسال شیوه برنامه‎ریزی را در وزارتخانه عوض کردیم؛ ۱۸۴ اقدام راهبردی و اساسی تدوین شده که در بخش‌های مختلف پیگیری می‌شود.

رحمانی با بیان اینکه تعدادی پروژه ویژه تعریف کردیم که با امضای وزیر توسط یک مدیر اجرایی عملیاتی می‌شوند و زیر هرکدام از پروژه‌های ویژه ساختار پیشرفت پروژه هم تدوین شده و پیگیری می‌شود، افزود: سفر رئیس جمهور موجب شد ۵ میلیارد تومان به زمین شهرک چرم تعلق گیرد.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از مهم‌ترین برنامه‌های امسال وزارت صنعت، معدن و تجارت این است که ۱۰ هزار واحد صنعتی و ۱۰۰ هزار صنف تولیدی نوسازی و بهسازی شود.

این مسوول بیان داشت: برای ایجاد اشتغال بالای ۶۰ هزار میلیارد تومان از محل تبصره‎های ۶ و ۱۸ پیش بینی شده و حدود ۱۳۰ میلیارد تومان برای تقویت حوزه صادرات لحاظ شده است.

وی با بیان اینکه زنجیره ارزش فلزات اساسی (فولاد، مس و آلومینیوم) یکی از پروژه‌های ماست، اعلام کرد: در زمینه اکتشاف معادن جزو ۱۰ کشور برتر دنیا هستیم در حالی که اکتشافات ما تنها هفت درصد بوده است.

رحمانی در ادامه صحبت‌های خود بر اهمیت پروژه استقلال شرکت مس سونگون و لزوم راه‌اندازی صنایع پایین دستی مس تاکید و تصریح کرد: هدف نهایی ما در مس فقط تولید کاتد نیست بلکه این شروع یک حرکت و جهش اقتصادی بزرگ در استان است.