آیا ویتامین D و روغن ماهی باعث کاهش سرطان و حمله قلبی می شود؟

بررسی های جدید محققان دانشگاه آکسفورد نشان می دهد که باور عمومی تاثیر مصرف ویتامین دی و روغن ماهی بر کاهش سرطان و حمله قلبی اشتباه است.

شرح آنلاین- نیو اطلس؛ تحقیقات اخیر دانشمندان نشان می دهد مصرف قرص های امگا۳ و مکمل های ویتامین D تنها دارو هایی هستند که موجب دلخوشی افراد شده و می توانند مسکن هایی برای فکر و روح افراد باشند

این تحقیق که بر روی بیش از ۲۵ هزار فرد بالای ۵۰ سال طی دوره ۵ ساله انجام شده است نشان می دهد مصرف این قرص ها به هیچ وجه موجب کاهش ریسک ابتلا به سرطان و بیماری قلبی در افراد نشده است.

البته این تحقیقات نشان می دهد مصرف امگا ۳ در افرادی که ماهی نمی خورند میتواند اندکی خطر ابتلا به حمله قلبی را کاهش دهد و مصرف مکمل های ویتامین دی نیز می تواند خطر مرگ ناشی از سرطان را یک تا دو سال به تاخییر اندازد.ولی در این رابطه هنوز محققان به نتیجه جامعی دست نیافته اند و نظر بر این دارند که بررسی ها و تحقیقات بیشتری در این خصوص لازم است.

شایان ذکر است پیش از این نیز چندین تحقیق در این زمینه انجام و نتایج آن منتشر شده بود که نتایج مشابهی را نشان می دهد.

image_pdfimage_print

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *