۲۱۰ نفر از اعضای سابق و ادوار اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، آیت‌الله رئیسی را به حضور در دوازدهمین رقابت‌ انتخاباتی ریاست‌جمهوری دعوت کردند. به گزارش پایگاه خبری شرح آنلاین، ۲۱۰ نفر از اعضای سابق و ادوار اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با صدور نامه‌ای آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی را به حضور در عرصه رقابت‌ انتخاباتی دوازدهمین دوره […]

۲۱۰ نفر از اعضای سابق و ادوار اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، آیت‌الله رئیسی را به حضور در دوازدهمین رقابت‌ انتخاباتی ریاست‌جمهوری دعوت کردند.

به گزارش پایگاه خبری شرح آنلاین، ۲۱۰ نفر از اعضای سابق و ادوار اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با صدور نامه‌ای آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی را به حضور در عرصه رقابت‌ انتخاباتی دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری دعوت کردند.

در بخشی از این نامه آمده است: شرایط نامناسب اقتصادی مردم، به همراه فسادها و تبعیض‌ها در ساختار اداری، بیکاری و رکود، سلطه‌ی بانک‌ها بر شئون مختلف زندگی مردم، ویژه خواری و بی اعتنایی به مستضعفین، ساختار فرسوده و بروکراسی پیچیده‌ی اداری و افزایش آسیب‌های اجتماعی، فغان و شِکوه‌ی مردم را بلند کرده است. حال که مسئولان دولتی، اختلاس را معوقه‌ بانکی تشخیص می‌دهند و حقوق بگیران نجومی را ذخیره‌های نظام معرفی می‌کنند، مگر می‌شود شرایط اقتصادی را به‌وسیله‌ی بازی با کلمات و گفتار درمانی تشریح و درمان کرد؟

این نامه می‌افزاید: چگونه است که نقدینگی و ضریب جینی به این صورت افزایش پیدا کرده؟ آیا غیر از این است که با وجود افزایش دو برابری هزینه‌های جاری کشور، نه حقوق کارمندان افزایش چشم‌گیری داشته، نه یارانه‌‌ی نقدی افزایش یافته و نه بودجه‌ی عمرانی کشور افزایش یافته است؟وقتی تعداد یارانه بگیران کاهش یافته و پروژه‌های عمرانی نیز در تعداد کمتر شده‌اند و بسیاری تعطیل، مازاد این افزایش هزینه چه دلیلی دارد و در چه مسیری خرج می‌شود؟ آیا مردم باید تاوان بی برنامگی و بی انضباطی مالی دولت و اسراف‌های بیش از حد آن را بپردازند؟

در بخش دیگری از این نامه با اشاره به وضعیت فعلی کشور تصریح شده است: جز این نیست که موتور اقتصاد کشور را خاموش کرده‌اند و سخن از تورم تک رقمی می‌زنند و نمی‌‌اندیشند اگر این موتور روشن شود، اژده هاى نقدینگى را چگونه کنترل خواهند کرد؟! اکنون، با وجود افزایش سه برابری درآمد نفتی دولت، در کارخانه‌ها با ظرفیت خالی ۴۰، ۵۰ یا ۶۰ درصدی روبرو هستیم. و مگر غیر از این است کسانی که به محدود شدن هزارها میلیارد تومان از نقدینگی بانک‌ها در دست عده‌ای ویژه خوار رضایت می‌دهند، در حقیقت هزاران نفر را در حصار بیکاری قرار داده‌‌اند؟!

در ادامه این نامه خطاب به آیت‌الله رئیسی تاکید شده است: برای رفع این مشکلات و ناکارآمدی موجود چه باید کرد؟ سوال جوانان انقلابی از شما این است که آیا نباید به این دوران پایان بخشید؟ آیا نمی‌توان بر مشکلات فعلی غلبه کرد؟ آیا رهنمودهای رهبر انقلاب فقط در حد سخنرانی هستند و قابلیت اجرایی ندارند؟ ما با آگاهی از توانایی‌ها و استعدادهای کشور، به آینده امیدواریم.

نامه مذکور خاطرنشان کرد: تجربه ثابت کرده است، هرگاه با اتکا به نصرت الهی به صحنه آمدیم، موفق بوده‌ایم. با اتکا بر همان اندیشه‌هایی که در دفاع مقدس موفق شدیم، می‌توانیم در اقتصاد، صنعت، تجارت و کشاورزی نیز موفق شویم. وقتی به توانمندی‌های داخلی اتکا کنیم، دیگر منتظر و نگران یک توافق نمی‌شویم که معلوم نیست طرف مقابل به آن پایبند است یا خیر.امروز کشور ما به‌خاطر وجود سرمایه‌های طبیعی، انسانی و هم چنین فرصت‌های بین‌المللی، ظرفیت پیشرفت فوق‌العاده‌ای را در درون خود دارد. امروز جمهوری اسلامی به یک قدرت اثرگذار در سطح منطقه و در مواردی در سطح جهان تبدیل شده است. امروز کشور ما در موقعیتی است که دشمنان نیز اذعان می‌کنند بدون حضور ایران بسیاری از مسائل منطقه حل شدنی نیست.

در بخش دیگری از این نامه آمده است:امروز مشهودترین و بزرگ‌ترین چالش‌های کشور مسئله‌ اقتصاد ملّی است. انتظار به‌حقّ مردم این است که از یک اقتصاد شکوفا برخوردار باشند، رفاه عمومی باشد، طبقه‌ ضعیف از وضعیّت غیر‌قابل ‌قبول خارج بشود، از مشکلات نجات پیدا کند. اقتصاد کشور نیازمند یک حرکت جدّی و یک کار بزرگ است. وقتی کشور درگیر یک جنگ تمام عیار اقتصادی است، یعنی تیمی خبره، با نگاه انقلابی و ایمان به حل مشکلات موجود، می‌تواند ما را از این برهه عبور دهد. نگاهی که معتقد باشد، باید رونق و پیشرفت اقتصادی را از ظرفیّت‌های درون کشور و درون مردم تأمین کنیم؛ ظرفیّت‌های فراوانی که یا استفاده نشده است، یا درست استفاده نشده است. در مقابل نگاهی که نتیجه آن را در چندسال اخیر دیده‌ایم.

این نامه می‌افزاید: ما به عنوان جمعی از جوانان انقلابی میهن عزیزمان، شما را دارای سلامت اعتقادی و اخلاقی، معتقد به عدالت و خدمت صادقانه به مردم، دارای سلامت اقتصادی و دارای روحیه فسادستیزی، قانون‌گرا و پایبند به حکمت و خردگرایی در کارها، و مومن به ظرفیّت درون‌زای کشور و دارای راهبردهای کلان اقتصاد مقاومتی می‌دانیم. شما را مخاطب نامه خود قرار دادیم، چون شما را مستقل از احزاب و گروه‌ها و متعهد و پایبند به ارزش‌ها و وفادار به ارزش‌های حقیقی انقلاب و مکتب امام و مورد اعتماد نظام و رهبری می دانیم.

در پایان نامه خطاب به آیت الله رئیسی آمده است: به نام خدا و با یاد خدا شروع کنید و برای نجات کشور از وضع موجود و نجات مردم ایران، دولت انقلابی آینده را شکل دهید. در صحنه حاضر شوید که اگر نیایید، باید پاسخگوی جوانان انقلابی باشید.

منبع: تسنیم