زنجان،مهر،( شرح آنلاین ) - مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان، از «زنجان ۲۰۲۰» به عنوان دستاوردی با مقیاس جهانی برای استان عنوان کرد.

یحیی رحمتی شامگاه دوشنبه در نشست مشترک اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان و شهرداری زنجان پیرامون برگزاری پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو جاده ابریشم، با بیان اینکه برگزاری چهار دوره این جشنواره دستاوردهای ارزشمندی را برای استان به ارمغان آورده است، افزود: طرح «زنجان ۲۰۲۰» و نیز قدردانی از برگزاری این جشنواره در نشست سالانه اعضای اکو، از جمله مهم‌ترین این دستاوردها بوده است.

وی با یادآوری اینکه در پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو جاده ابریشم شاهد حضور ۱۴ کشور خارجی از جمله اتریش، کرواسی، هندوستان، بنگلادش، یونان، ترکیه، آذربایجان، روسیه و … خواهیم بود، تصریح کرد: بی‌شک با توجه به جمعیت ۲ میلیارد و ۴۵۰ میلیون نفری در منطقه اکو و جاده ابریشم، برگزاری چنین جشنواره‌ای می‌تواند سهم ارزنده‌ای در گردش مالی به زنجان بدهد.

رحمتی با اشاره به اینکه مراسم افتتاحیه پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو در روز ۲۹ فروردین‌ماه امسال و مراسم اختتامیه این جشنواره نیز اول اردیبهشت‌ماه مصادف با نیمه شعبان برگزار خواهد شد، ادامه داد: در این دوره از جشنواره بین‌المللی غذای اکو از توان دانشگاه‌ها، سفارتخانه‌ها و نیز آشپزهای حرفه‌ای سفارتخانه‌ها استفاده خواهد شد تا مردم زنجان درک لذت‌بخشی از طعم غذاهای مختلف داشته باشند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان با بیان اینکه در این جشنواره ۱۳ گروه آشپزی خارجی به طبخ غذا خواهند پرداخت، اظهار کرد: علاوه بر این در جشنواره پنجم شاهد برپایی ۳۰ غرفه برای طبخ غذاهای ایرانی از استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، آذربایجان‌شرقی، همدان، سمنان، یزد، کردستان، خراسان رضوی و شمالی، البرز، تهران، خوزستان، اصفهان، مرکزی، قزوین، بوشهر، فارس و زنجان خواهیم بود.

رحمتی با اشاره به اینکه در جشنواره پنجم برخی از کشورها از جمله یونان، اندونزی، اتریش، هندوستان و بنگلادش برای اولین‌بار حضور در زنجان را تجربه می‌کنند، افزود: امیدواریم بتوانیم به اهدافی از جمله معرفی استان زنجان در مقیاس بین‌المللی، توسعه غذای گردشگری، ترویج غذای سالم، حرکت در راستای معرفی راه ابریشم و … که از رویکردهای اصلی از برگزاری این جشنواره است، بیش از پیش دست یابیم.