پخش زنده والیبال ایران بلغارستان

اطلاعات بیشتر
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
true
false
آموزشی

پیش از این بخش نخست مطلبی آموزشی با محوریت مسئله امنیت غذایی با عنوان چه محصولاتی “ارگانیک” هستند؟ منتشر کردیم؛ در ادامه بخش پایانی این مطلب تقدیم مخاطبان تسنیم شده است:

بهداشت مواد غذایی

سلامت محصول غذایی تولید شده  برای تغذیه سالم لازم اما ناکافی است زیرا  ممکن است در هر مقطع زمانی، از تولید به مصرف ممکن است توسط میکروارگانیسم‌ها آلوده شود؛ بهداشت مواد غذایی در مفهوم کلی‌تر به معنی رعایت بهداشت در تولید،  نگهداری، توزیع و مصرف انواع غذاها است.

10 حقیقت بهداشت مواد غذایی از دیدگاه سازمان جهانی بهداشت:

 بیش از 200 نوع بیماری از طریق غذا منتقل می‌شود: تخمین زده شده که سالانه 1/5 میلیون کودک بر اثر ابتلا به اسهال فوت می‌کنند و بیشتر این بیماری‌ها از طریق آلودگی‌های آب و غذا است که با تهیه درست و مناسب غذا می‌توان از آن‌ها جلوگیری کرد.

 بیماری‌های منتقله از طریق غذا در سرتاسر جهان در حال افزایش است: رشد شهرنشینی در جهان با افزایش تمایل شهرنشینان به مصرف غذاهای آماده (غذاهای فرآوری شده) که امکان دارد به طرز صحیح و سالم تهیه نشوند می‌تواند بروز بیماریها را افزایش دهند.

منبع : تسنیم

true
برچسب ها :
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد