استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه متأسفانه عده‌ای در دانشگاه‌ها برای تولید کشور مجلس ختم برگزار می‌کنند، گفت: این حرکت ناسپاسی از اقدامات مهم همه دستگاه‌های اجرایی استان است که‌ای کاش برای موفقیت‌هایمان در طرح رونق اقتصادی هم جشن تولد گرفته شود. به گزارش پایگاه خبری شرح آنلاین، اسماعیل جبارزاده عصر امروز در بیست و […]

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه متأسفانه عده‌ای در دانشگاه‌ها برای تولید کشور مجلس ختم برگزار می‌کنند، گفت: این حرکت ناسپاسی از اقدامات مهم همه دستگاه‌های اجرایی استان است که‌ای کاش برای موفقیت‌هایمان در طرح رونق اقتصادی هم جشن تولد گرفته شود.

به گزارش پایگاه خبری شرح آنلاین، اسماعیل جبارزاده عصر امروز در بیست و نهمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان با اشاره به احداث شهرک صنعتی پتروشیمی (کیمیا شهر) اظهار کرد: احداث این شهرک صنعتی فرصت مناسبی برای استان ایجاد می‌کند چرا که انتقال خط لوله اتیلن به تبریز، آرزوی چندین ساله صنعتگران استان بود، که از این پس می‌توان از این فرصت استفاده کرد.

وی افزود: خط لوله انتقال اتیلن، خوراک پتروشیمی را تأمین می‌کند و موجب می‌شود تا تولیدات موجود پتروشیمی به ۴ برابر افزایش یابد و فرآورده‌هایی از پتروشیمی به محصولات تبدیل شود.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به لزوم تشکیل کارگروه پتروشیمی تبریز در جهت مکان‌یابی شهرک صنعتی پتروشیمی تأکید کرد و گفت: باید کارگروهی با حضور متخصصان امر و نمایندگان بخش خصوصی تعیین شد تا این شهرک در مکان مناسبی تعیین شود.

وی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای حق بیمه فارغ‌التحصیلان دانشجویی که در واحدهای صنعتی مشغول فعالیت هستند، در نظر گرفته شده، ادامه داد: دولت یک سال بیمه کارورزی این فارغ‌التحصیلان را اعطا می‌کند که در این زمینه سامانه‌ای ایجاد شده تا متقاضیان کار به واحدهای تولیدی معرفی شوند.

جبارزاده در ادامه با اشاره به اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: تمام دستگاه‌های اجرایی استان در سال گذشته در زمینه رونق اقتصادی کشاورزی و صنعتی، عملکرد ارزشمندی از خود به جای گذاشتند.

وی همچنین ادامه داد: در یک ماه اخیر نیز یک واحد تولیدی مشکل دار با حمایت دولت و دادگستری استان فعالیت خود را از سر گرفت و این واحد نیز همچون رخش خودرو، ماشین آلات صنعتی و ۱۰۰ واحد بحرانی دیگر به گردونه تولید بازگشتند.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه متأسفانه عده‌ای در دانشگاه‌ها برای تولید کشور مجلس ختم  برگزار می‌کنند، ادامه داد: این حرکت ناسپاسی از اقدامات مهم همه دستگاه‌های اجرایی و قضایی استان است که‌ای کاش برای چنین موفقیت‌هایی نیز جشن تولد گرفته شود.

وی از نهادهای دولتی و بخش خصوصی خواست تا اقلامی نیازی خود را از واحدهای تولیدی و صنعتی استان تهیه کنند، اظهار کرد: باید نهادهای دولتی و غیردولتی به جای خرید اقلام از سایر استان، اقلام‌های مورد نیاز خود از صنایع استان تهیه کنند.

در ادامه این نشست،

مرتضی نیرومند اسکویی عصر امروز در بیست و نهمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان با اشاره به مکان‌یابی شهرک صنعتی پتروشیمی (کیمیا شهر) اظهار کرد: سه گزینه مناسب برای احداث این شهرک تخصصی در نظر گرفته شده که از پیشنهادات بخش خصوصی در خصوص مکان یابی این شهرک استفاده می‌شود.

وی افزود: شهرک صنایع پایین دستی پتروشیمی در سال ۸۳ در هئیت دولت تصویب شده و در محل باغ معروف تبریز تعیین شده بود که امروز با توجه به فراهم شدن امکان تهیه مواد اولیه احداث خط لوله انتقال اتلین می‌توان این طرح را عملیاتی کنیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان با اشاره به سه گزینه مطرح شده برای احداث این شهرک اظهار کرد: گزینه اول مطرح شده در زمینی به مساحت ۳۰۰ هکتار در شهرستان چاراویماق در مجاورت بزرگراه پیامبر اعظم (ص) تعیین شده که در اختیار بودن اراضی، وجود مصوبه ارزیابی زیست محیطی برای مساحت ۵۳۱ هکتار، قرار گرفتن در کنار آزادراه، شیب مناسب زمین و مقاومت بالای خاک از مزیت‌های این گزینه به شمار می‌رود.

وی همچنین ادامه داد: محرومیت منطقه و وجود مشوقات خاص مناطق کمتر توسعه یافته و توزیع متوازن صنعت در استان نیز از دیگر مزیت‌های این مکان محسوب می‌شود.

نیرومند در ادامه با اشاره به گزینه دوم اظهار کرد: این گزینه که جزو اراضی ملی است و در جنوب فاز اجرایی شهرک صنعتی بعثت تبریز به مساحت یک هزار و ۲۰۰ هکتار پیش بینی شده که به جهت نزدیکی با تبریز، تهیه و تأمین کلیه مواد و مصالح و نیروی خدماتی به سهولت امکان پذیر است.

وی با بیان اینکه در این شهرک تنها با مشکل حاد آب مواجه هستیم، ادامه داد: وجود برق، گاز و خط آهن و سایر مواد موارد از مزایای این شهرک صنعتی است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان در ادامه به گزینه سوم مدنظر اشاره کرد و گفت: این گزینه نیز در ۳۲ کیلومتری جنوب غربی تبریز با زمینی به مساحت ۳۰۰ هکتار از اراضی ملی به شمار می‌رود که امکان تأمین آب، گاز و برق وجود دارد.

نیرومند در ادامه بهترین گزینه از لحاظ بخش کارشناسی را جنوب فاز اجرایی شهرک صنعتی بعثت تبریز عنوان کرد و گفت: اگر مشکل تأمین آب در این منطقه حل و فصل شود و از محل تصفیه خانه تبریز آب مورد نیاز تأمین شود، این محل، مکان مناسبی برای این شهرک است.

وی همچنین با بیان اینکه بیش از ۴۰۰ واحد پلیمری در استان وجود دارد، ادامه داد: در صورت احداث این شهرک، این واحدها نیز علاقه‌مند حضور در شهرک‌های صنعتی هستند.

انتهای پیام/

انتهای پیام/