ضو کمیسیون اجتماعی مجلس با انتقاد از اینکه آسیب‌های اجتماعی ناشی از زندگی مجردی در حال افزایش است از وجود ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زن سرپرست خانوار در کشور خبر داد. به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، سلمان خدادادی، با بیان اینکه بر اساس آمارهای موجود زندگی تجردی در میان زنان کشور افزایش یافته […]

ضو کمیسیون اجتماعی مجلس با انتقاد از اینکه آسیب‌های اجتماعی ناشی از زندگی مجردی در حال افزایش است از وجود ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زن سرپرست خانوار در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، سلمان خدادادی، با بیان اینکه بر اساس آمارهای موجود زندگی تجردی در میان زنان کشور افزایش یافته است، اظهار داشت: همچنین سن ازدواج نیز در حال افزایش است، متاسفانه تمایل جوانان به تنها زیستی و افزایش سن ازدواج جمعیت کشور را به سمت پیری سوق داده و از سویی در ۲۱ استان کشور جمعیت خانواده‌های تک فرزندی بیشتر از خانواده‌های دو فرزندی است.

نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی، با هشدار نسبت به اینکه جمعیت کشور به صورت غیرمنطقی در حال پیشروی به سمت پیری است، ادامه داد: در ۲۵ سال آینده با بحران نیروی انسانی مواجه خواهیم شد این در حالی است که در اروپا طی صد سال به این بحران می‌رسد.

وی افزود: فاصله فرزندآوری که در گذشته سه  تا پنج سال بود در حال افزایش به هفت سال است و این یک زنگ خطری جدی است، زیرا شاخص‌های توسعه یافتگی دنیا بر اساس منابع انسانی صورت می‌گیرد و به‌طور قطع اگر ما به این سمت و سو پیش برویم کشور با چالش‌های اساسی روبه‌رو می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم، از رواج زندگی مجردی در کشور انتقاد کرد و یادآور شد: متاسفانه تشویق به زندگی مجردی و تنهازیستی در میان خانواده‌های متدین و مذهبی نیز دیده می‌شود.

خدادادی با بیان وجود ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زن سرپرست خانوار در کشور، گفت: این زنان به دلیل فوت همسر یا طلاق تنها زندگی می‌کنند، در واقع سالانه ۱۷ هزار نفر در سنین ۲۵ تا ۳۲ جان خود را در تصادفات رانندگی از دست می‌دهند و با فوت این ۱۷ هزار نفر زندگی زنان و فرزندان زیادی تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

نماینده مردم ملکان در مجلس دهم، تصریح کرد: مطلقه‌ها، زنان سرپرست خانوار، مجردهای سن بالا و افرادی که تمایلی به ازدواج ندارند افرادی هستند که به تنها زیستی روی آورده‌اند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی ناشی از زندگی مجردی در حال افزایش است، افزود: مهم‌ترین آسیب‌های زندگی مجردی پیری جمعیت، افزایش سن ازدواج و کاهش ازدواج است.

وی با بیان اینکه زندگی‌های مجردی به ندرت به تشکیل خانواده منجر می‌شود، گفت: مقام معظم رهبری در سیاست‌های کلی ۲۰ ماده‌ای درباره خانواده بر لزوم توجه به اهمیت خانواده تاکید و آن را به عنوان یک نیاز اساسی توصیف کردند.

نماینده مردم ملکان در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه زندگی مجردی ریشه در اقتصاد دارد، ادامه داد: برخی جوانان به دلیل مشکلات اقتصادی از شروع زندگی متاهلی واهمه و ترس دارند و توان اداره خانواده را ندارند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان ساخت: از این رو دولت باید در مسیر رفع مشکلات خانواده‌ها گامی جدی بردارد و با حل معضل بیکاری، افزایش درآمد جوانان و رونق کسب و کار و کارآفرینی رغبت جوانان را به ازدواج افزایش دهد.