یک منبع مطلع در گفت و گو با خبرنگار تسنیم گفت: همچنانکه از پیش اعلام شده ایران آماده پاسخ به تعرض اسرائیل است.
وی افزود: ایران حق خود برای پاسخگویی به هرگونه تعرض را محفوظ میداند و تردیدی نیست که اسراییل در برابر هر اقدامی واکنش متناسب دریافت خواهد کرد.
بامداد مروز شنبه ۵ ابان ماه صدای چندافجار در تهران شنیده شد.
پدافند هوایی نیز با اهداف متخاصم درگیر شده است.
مقامات آمریکا گفتند که در جریان حمله رژیم اسرائیل در ایران قرار گرفته اند ولی واشنگتن هیچ گونه مشارکتی در این حمله نداشته است!
همزمان با ادعای حمله ارتش رژیم اسرائیل به اهدافی در ایران، لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا با «یوآو گالانت»، وزیر جنگ رژیم اسرائیل تلفنی صبحت کرد و رسانههای آمریکایی از قول مقامات رسمی این کشور مدعی شدند که واشنگتن در حمله ادعایی امشب هیچ گونه مشارکتی نداشته است.
فاکس نیوز: اسرائیل آمریکا را در جریان طرح حمله خود قرار داده است
شبکه فاکس نیوز به نقل از مسئول آمریکایی گزارش داد که رژیم اسرائیل کاخ سفید را قبل از اقدام، در جریان طرحهای حمله خود قرار داده است.
ادعای کاخ سفید: اقدامات اسرائیل دفاع از خود است!
کاخ ریاست جمهوری آمریکا با بیان اینکه میداند رژیم اسرائیل در حال انجام «حملات هدفمند» علیه اهداف نظامی در ایران است، مدعی شد که کار این رژیم «دفاع از خود است».
- منبع خبر : تسنیم
Wednesday, 30 April , 2025